Spoštovani!

31.5.2024 je Alenka Antolinc Košat dr. med., spec. druž. med.  prekinila delovno razmerje v ZD SB.  Paciente o prekinitvi izbire osebnega izbranega zdravnika obvešča ZZZS. Za paciente, ki so ostali brez osebnega izbranega zdravnika v obsegu 0,6 programa, bosta poskrbeli dve zdravnici, ki menjaje delata v ambulanti, in je prebivalcem na voljo štiri dni v tednu. Zdravnici sta ambulanto zapolnili, zato opredelitev izbire osebnega izbranega zdravnika ni več možna.

Vsi, ki nimajo izbranega osebnega zdravnika, se lahko opredelijo pri zdravnikih, ki še sprejemajo paciente (sosednje občine Slovenske Konjice, Poljčane, Maribor).

V ZD Slovenska Bistrica imamo vzpostavljeno ambulanto za neopredeljene paciente, v kateri menjaje delajo zdravniki družinske medicine ZD Slovenska Bistrica, zato predlagamo, da se v omenjeno ambulanto vpišejo vsi, ki so ostali brez osebnega izbranega zdravnika.

Vsi, ki bodo potrebovali zdravniško oskrbo, jo bodo tudi dobili.

 

Urnik ambulante za neopredeljene paciente:

PONEDELJEK                                 8.00-12.00

TOREK                                            8.00-12.00

SREDA (menjaje)                            8.00-12.00  / 15.00-19.00

ČETRTEK                                       8.00-12.00

 

Zaradi dopustov se bo urnik čez poletje občasno spreminjal, kar bo razvidno iz mesečnega in tedenskega urnika in bo sproti objavljeno na naši spletni strani.

 

Naročanje v ambulanti za neopredeljene paciente:

  • po elektronski pošti: ambulanta.neo [at] zd-sb.si ()
  • po telefonu: 02 843 27 43 v ordinacijskem času
  • osebno v ordinacijskem času
  • po pošti na naslov: Zdravstveni dom Slovenska Bistrica, Partizanska ulica 30, 2310 Slov. Bistrica

 

Lep pozdrav.